Twój koszyk

Twój koszyk jest aktualnie pusty

Okładka Przyprawy do każdej potrawy

Przyprawy do każdej potrawy

Wybierz wersję:

9,97 zł

Kup teraz

Wypróbuj nowe, oryginalne oraz tradycyjne
i sprawdzone smaki w Twojej kuchni, aby zadziwić swoich gości

Tylko dla miłośników dobrej kuchni: Zanim dowiesz się, jak wykorzystać najróżniejsze przyprawy do przyrządzania smakowitych i niezwykle aromatycznych potraw, wyobraź sobie taką sytuację:

...w mieszkaniu roznosi się niesłychanie pobudzający apetyt zapach, a domownicy co chwila dopytują się Ciebie, co tak smakowicie pachnie? Ty z uśmiechem zadowolenia kończysz przygotowywać posiłek. Po chwili wszyscy domownicy siedzą przy stole, zajadają ze smakiem, a pochwałom nie ma końca... A wszystko to jedynie dzięki umiejętnemu dodaniu starannie dobranej przyprawy, która potrafi przekształcić zwykły obiad w iście orientalne danie...

Niewątpliwie na co dzień wykorzystujesz takie znane przyprawy jak pieprz, sól, majeranek, bazylia, curry, ale czy słyszałaś na przykład o alpinii, fenkule, kurkumie, kaparach i czy wiesz jak je wykorzystać do urozmaicenia przygotowywanych przez Ciebie potraw?

Już za chwilę będziesz mogła zapoznać się z opisem 40 ziół wraz z właściwościami, zastosowaniem, krótką historią i pochodzeniem. Przede wszystkim jednak możesz poznać sekrety niezwykle aromatycznej i taniej kuchni, oraz specjalne propozycje mieszanek przyprawowych wraz z przykładami przepisów na potrawy, przy których przyrządzaniu można wykorzystać proponowane przyprawy.

Publikacja, o której mowa, "Przyprawy do każdej potrawy", została przygotowana w postaci elektronicznej (PDF), dzięki której możesz bez problemu przeszukiwać jej treść w poszukiwaniu odpowiedniej przyprawy, wydrukować sobie interesujący Cię aktualnie przepis/opis przyprawy, powiesić go na lodówce i wygodnie z niego korzystać, nie denerwując się zamykającą się tradycyjną książką.

Przez żołądek do serca...?

To powiedzenie z pewnością nie jest Ci obce. A czy chciałabyś dowiedzieć się, jak je urzeczywistnić? Nie od dziś wiadomo, że niektóre przyprawy są silnymi afrodyzjakami. Teraz także i Ty możesz się dowiedzieć, jak wykorzystywać te przyprawy podczas przyrządzania dań, tak aby posiłek poza właściwościami odżywczymi miał także właściwości... miłosne!

Chcesz wzbudzić uczucie, albo rozbudzić na nowo pożądanie, które już trochę przygasło? Nic trudnego... wykorzystaj do tego przyprawy :-)

Unikalna propozycja: WIECZNA GWARANCJA+
Kliknij, aby dowiedzieć się dlaczego zakupy u nas są w 100% bezpieczne.

Jesteśmy pewni jakości wiedzy zawartej w naszych publikacjach. Dlatego udzielamy wiecznej gwarancji. Jeśli zakupiony ebook nie spełni Twoich oczekiwań, będziesz mógł go zwrócić w dowolnym terminie, odzyskując 100% zainwestowanych w niego pieniędzy

Zobacz czego jeszcze możesz się dowiedzieć dzięki publikacji elektronicznej "Przyprawy do każdej potrawy"?

Dzięki publikacji "Przyprawy do każdej potrawy" możesz odkryć radość z gotowania, przyprawiania i... jedzenia. Czy nie uważasz, że warto byłoby wprowadzić pewne urozmaicenia do Twojej kuchni? Czas zaskoczyć wszystkich. Nie krępuj się... wypełnij poniższy formularz i... WYKORZYSTAJ przyprawy do granic możliwości :-)

 

Sprawdź opinie

Zobacz, co o naszych produktach mówią inni

Książka bardzo ogólnie traktuje o ziołach, liczyłem na bardziej rozbudowaną treść np. korzyści zdrowotne ziół.

Michał Gryczman, student

Całkiem przydatne :)

Paweł Lipny, Freelancer

Książki w formie elektronicznej, bardzo szybko przesłana, ale na ich formę papierową trzeba było trochę poczekać. Polecam

Josia, weganka

Publikacja umożliwiająca poznanie przypraw stosowanych w odżwianiu się, ich pochodzenie, właściwości, przystępnie napisana a jako e-book jest w przystępnej cenie i nie zajmuje miejsca na półce.

Henryk Wróbel, emeryt

Ebook prezentuje 42 przyprawy od oczywistych, jak pieprz, do mniej znanych, jak np. alpinia. Opis każdej przyprawy zawiera informacje o tym, co to jest, skąd pochodzi, od kiedy jest używane, jakie ma właściwości i zastosowanie. Plus przepis z użyciem danej przyprawy. Na końcu ebooka znajdziemy informacje, do jakich potraw jakie przyprawy dodawać oraz jak sporządzić mieszanki przypraw. Przyda się w każdej kuchni.

Weronika wołkowa-grabas, tłumacz,nauczyciel, prowadzę bloga o fondue: http://fondue.blox.pl/html

Ponad 100 stron opisów przypraw (opis, pochodzenie, historia, właściwości, zastosowanie) wraz z przykładowymi przepisami. Ciekawa pozycja dla osób chcących wprowadzić do swojej kuchni nowe smaki i zapachy.

Dominik Nolbert, doktorant (Politechnika Warszawska), zawodowo - administrator sieci

Krótki zbiór przypraw wraz z charakterystyką każdej z nich - i co jest nowością - z jakimi innymi przyprawami znakomicie się komponuje. Ale to nie wszystko! Do każdej przyprawy można znaleźć unikalny przepis, który wydobędzie to co najlepsze z opisywanego ziółka ;)

Dawid Starzykiewicz, Właściciel firmy zajmującej się eksportem ubrań z Azji do Polski.

Sporo informacji zupełnie nowych. Dla kucharzy amatorów z pewnością bardzo interesująca książka. Profesjonaliści też coś pewnie znajdą dla siebie...

Krzysztof Sowik

Fajna sprawa, opisane przyprawy, ich zastosowanie oraz przepisy.

ZeroZone

Fajna pozycja, pisana przejrzystym językiem. Zawiera w sobie potrzebne informacje odnośnie stosowania przypraw w daniach, trochę historii dla ciekawych lub, aby się pochwalić przed innymi znajomością niecodziennych informacji. To, co najbardziej spodobało mi się w tej książce to to, że każdą przyprawę możemy wykorzystać i poczuć sami, przyrządzając danie z przepisu podanego do każdej przyprawy. Brakuje tu jednak takiego dopełnienia w postaci opisu właściwości zdrowotnych każdej z przypraw. Jednak ogólnie książka jest w porządku.

Kamil Martyniuk, lat 22

Na co czekasz?

Kup teraz