Jest na to sposób...
Pomyśl, jak dobrze byłoby, gdyby istniała książka, która podsunie Ci sposoby na zastąpenie produktów pochodzących od zwierząt, dbając jednocześnie o to, by wegańskie zamienniki były podobne do oryginałów i również smaczne?
Jak się poczujesz, gdy zmieniając swoją dietę na zdrowszą będziesz mieć nie tylko satysfakcję z życia zgodnie z naturą, ale i radość z odkrywania bogactwa możliwości, jakie masz przechodząc na weganizm?
Książka „Kuchnia weganki” jest Twoją przepustką do pasjonującej przygody odkrywania nowych potraw i smaków, która pozwala Ci również przygotowywać substytuty Twoich ulubionych potraw - w wariancie bez mięsa... Dzięki temu wygrywasz potrójnie: zdrowsze odżywianie, nowe smaki i zachowanie pewnego podobieństwa do smaków, które towarzyszą Ci od lat.
"Niechętnie rezygnuje się ze swych ulubionych dań i przyzwyczajeń smakowych. Sama miałam z tym problem, więc starałam się tak przyrządzać potrawy, by smakiem i wyglądem nie odbiegały od tradycyjnych. Na początku wydawało się to trudne, ale… tylko się wydawało." - pisze w swoim ebooku Lidia Aleksandra Szadkowska.
Poza tym, poznasz sposoby przyrządzania ogromnej ilości wegańskich potraw:
Wszystkie te dania sporządzane są bez jakichkolwiek dodatków produktów zwierzęcych.
Nie musimy poddawać się ogólnemu schematowi życia. Tylko od nas zależy, jak się odżywiamy. Mamy możliwość korzystania z takich produktów, które nam służą i nie zatruwają powoli naszego organizmu. A zmieniając sposób żywienia nie ryzykujemy ani głodem, ani własnym zdrowiem. Przeciwnie. Nie musimy również skazywać na śmierć żadnego zwierzęcia, by nie być głodnym ani ilościowo, ani też jakościowo.
Skorzystaj teraz z prostego forumlarza poniżej, by zainwestować w ebooka "Kuchnia Weganki" i zacząć zdrowiej się odżywiać:
Zobacz, co o naszych produktach mówią inni
Książka bardzo dobra w odbiorze, proste przepisy i praktyczne porady. Polecam wszystkim, którzy chcą poprawić swoje odżywianie
Wioletta, matka
Książka w formie elektronicznej bardzo szybko przesłana, na wersję papierową trzeba było trochę poczekać. Polecam
Joosia, weganka
Książkę przeczytałam z dużym zainteresowaniem. Cieszę się, że weganizm zyskuje popularność i coraz więcej osób przekonuje się o jego zbawiennym działaniu na swoje zdrowie. Przepisy są bardzo proste i trochę trudniejsze, a przy tym dużo innych porad. Jestem z niej bardzo zadowolona.
Natalia, bibliotekarka
Ważne, mądre i zatrważające treści /np. o mleku, rosole/, ciekawe przepisy, bogactwo przypraw, poprawny język polski. Książka daje do myślenia, wzbogaca, uczy i inspiruje. Dziękuję!
Wanda Budrewicz, babcia
Jestem zachwycona książką pani Lidii. Napisana bez zadęcia, a ciekawie.Powoli wprowadzam przepisy, które są naprawdę godne polecenia. Choć daleko mi jeszcze (niestety) do weganizmu, już czuję się lepiej. Proszę przekazać pani Lidii wyrazy szacunku i podziękowania. Pozdrawiam, Klaudia.
Klaudia Włodarczyk, pracownik służby zdrowia
Książka jest interesująca, czyta się ją dobrze, daje dużo dobrych wskazówek na zdrowe życie.
Zenona Weidmann, Zenona Weidmann
Świetna książka zawierająca wiele cennych przepisów oraz istotnych faktów. Bardzo przejrzyście wydana, inspirująca do ciekawych wyczynów kulinarnych. Dziękuję
Tomasz, terapeuta
"Kuchnia weganki" autorstwa Lidii Szadkowskiej to nie jest typowa książka kucharska. To jest wspaniała poręczna książeczka-przyjaciółka, którą mam zawsze przy sobie; na zakupach i na spacerze, w kuchni i w autobusie. Wyjątkowo pomocne i mądre rady dla początkujących jak też zaawansowanych wegan. Szczególnie ważne w mojej ocenie są wstępne refleksje na temat świadomości bycia weganinem, a także znaczenie ziół w kuchni. Wszystko o czym pisze autorka zgadza się z moim myśleniem i wiedzą do tej pory zgromadzoną. Serdecznie dziękuję.
Krystyna Prokopiuk, pracująca emerytka
Dużo ciekawych przepisów, ale to, co w tej książce jest najlepsze, to dużo faktów i porad na temat zdrowego odżywiania się. Polecam! :)
Natasza, Natasza
Superksiążka. Musiałam przejść na dietę, a ta książka okazała się bardzo pomocna przy sporządzaniu dań. Zawiera wiele pomysłów na ciekawe dania.
Agnieszka Herman, pracownik